Preview Mode Links will not work in preview mode

In gesprek met Paul Jansen

Dec 6, 2020

Elektriciteitsproducent EPZ wil twee nieuwe kerncentrales gaan bouwen naast de bestaande kerncentrale in het Zeeuwse Borssele. Tijdens een hoorzitting in de Tweede Kamer werden die plannen deze week toegelicht. Paul Jansen, hoofdredacteur van De Telegraaf, keek met gefronste wenkbrauwen naar alle ontwikkelingen.


Nov 29, 2020

De soap bij Forum voor Democratie blijft de gemoederen bezig houden. Hoofdredacteur van De Telegraaf, Paul Jansen volgt met verbazing het nieuws en vertelt over de tweedeling in de partij.


Nov 22, 2020

Deze week startte de parlementaire enquête rondom de toeslagenaffaire. Verschillende topambtenaren werden gehoord door een speciale commissie. Paul Jansen, hoofdredacteur van De Telegraaf, is niet te spreken over de houding van enkele ambtenaren.


Nov 15, 2020

De Amerikaanse presidentsverkiezingen domineren al wekenlang het nieuws. In de VS worden persconferenties zelfs weggeschakeld omdat er volgens de media onwaarheden worden verteld. Hoofdredacteur Paul Jansen van De Telegraaf vindt het allemaal wat ver gaan.


Nov 8, 2020

Een docent van een school in Rotterdam is ondergedoken na bedreigingen tegen hem omdat een spotprent in zijn lokaal hing. Volgens hoofdredacteur Paul Jansen treedt de overheid niet hard genoeg op.