Preview Mode Links will not work in preview mode

In gesprek met Paul Jansen

Nov 29, 2020

De soap bij Forum voor Democratie blijft de gemoederen bezig houden. Hoofdredacteur van De Telegraaf, Paul Jansen volgt met verbazing het nieuws en vertelt over de tweedeling in de partij.


Nov 22, 2020

Deze week startte de parlementaire enquête rondom de toeslagenaffaire. Verschillende topambtenaren werden gehoord door een speciale commissie. Paul Jansen, hoofdredacteur van De Telegraaf, is niet te spreken over de houding van enkele ambtenaren.


Nov 15, 2020

De Amerikaanse presidentsverkiezingen domineren al wekenlang het nieuws. In de VS worden persconferenties zelfs weggeschakeld omdat er volgens de media onwaarheden worden verteld. Hoofdredacteur Paul Jansen van De Telegraaf vindt het allemaal wat ver gaan.


Nov 8, 2020

Een docent van een school in Rotterdam is ondergedoken na bedreigingen tegen hem omdat een spotprent in zijn lokaal hing. Volgens hoofdredacteur Paul Jansen treedt de overheid niet hard genoeg op.


Nov 1, 2020

Mark Rutte gaat langer door als lijsttrekker van de VVD en hoopt in maart opnieuw premier van ons land te worden. Volgens de hoofdredacteur van De Telegraaf Paul Jansen is zijn gooi naar nieuw premierschap niet zonder risico’s.