Preview Mode Links will not work in preview mode

In gesprek met Paul Jansen

Dec 12, 2021

Elke week bespreekt Paul Jansen, hoofdredacteur van De Telegraaf, wat hem bezighoudt in het nieuws. Deze keer zeer opvallende uitspraken van FvD'er Freek Jansen in een debat over huisvesting van statushouders in de Tweede Kamer.


Dec 5, 2021

Elke week bespreekt Paul Jansen, hoofdredacteur van De Telegraaf, wat hem bezighoudt in het nieuws. Deze keer de achttiende verjaardag van prinses Amalia en haar toetreding tot de Raad van State.


Nov 28, 2021

Elke week bespreekt Paul Jansen, hoofdredacteur van De Telegraaf, wat hem bezighoudt in het nieuws. Met dit keer de discussie omtrent het nemen van een vaccin. Let op: deze podcast is voortgekomen uit een video van De Telegraaf.


Nov 21, 2021

Elke week bespreekt Paul Jansen, hoofdredacteur van De Telegraaf, wat hem bezighoudt in het nieuws. Deze keer het 'akkoord' tussen VVD en CDA dat CU-leider Gert-Jan Segers in de trein liet liggen waardoor het openbaar werd.


Nov 7, 2021

Elke week bespreekt Paul Jansen, hoofdredacteur van De Telegraaf, wat hem bezighoudt in het nieuws. Dit keer heeft hij het met presentator Wilson Boldewijn over de aangescherpte coronamaatregelen die zaterdag zijn ingegaan.